fc logo
Prestanda

Prestanda
När vi pratar om prestanda så menar vi främst hur bra en maskin kan städa, hur rent kan det bli? Svaret på det beror på flera saker...

Borsttryck, hur hårt kan borstarna borsta mot golvet... Här ligger Factory Cat högst i klassen på sina olika modeller, dessutom så är alla delar gjorda för att klara den belastningen.

Sugkapacitet, när borstarna rivit bort smutsen så måste maskinen klara av att suga upp det smutsiga vattnet utan att lämna någon smuts kvar på golvet...
Våra städmaskiner har alltid rejäla sugmotorer, inte de tystaste maskinerna på marknaden men de med den mest kraftfulla sugkraften!

Vattenkapacitet, viktigt är även att man har rejäla tankar på maskinen så att man slipper tömma vatten onödigt ofta... Factory Cat jobbar med tank-i-tank systemet vilket innebär att trots små yttermått så har maskinerna stora tankar!

Körtid, Körtid är viktigt så att du kan städa så stor yta som möjligt utan att behöva ladda batterierna... Factory Cat har rejäla batteripaket för att ge lång körtid, så att du får ut maximalt ur din investering!

Kombinerat ger Factory Cat mest prestanda för pengarna!