Maskinstorlek

När man väljer maskinstorlek är det viktigt att tänka på vart det är trängst där ni städar. Om man väljer en för stor maskin så blir det väldigt svårt att städa i trånga utrymmen.

Viktigt är även att fundera på hur mycket plats som finns där maskinen skall förvaras när den inte används och hur det ser ut där maskinen skall fyllas och tömmas på vatten.

Om ni har stora ytor som ska städas men även har vissa trånga ställen så kan det ibland vara smart att välja en större maskin för att få högre effektivitet på de friare ytorna och komplettera med en liten maskin för de ytor den stora inte kommer åt.

brio 35 Liten skurmaskin?

      

Brio 75 Brio 75 Brio 75 Brio 75 Brio 75 Eller en större?

Golvtyp

Beroende på vilken golvtyp ni ska städa så finns det olika bra lösningar för just er golvtyp.

Rondellmaskin
Detta är den vanligaste typen idag och fungerar bra på tex plastgolv, linoleumgolv, terazzogolv eller andra jämna golv

EDGE skurhuvud
Detta är en ny typ av skurhuvud som arbetar med en liten gnuggande rörelse för att på så sätt effektivare ta bort smuts men även kan polera eller slipa golvet med olika typer av tillbehör.

Cylinderborstar / Valsborstar
Denna typ av borstar är främst avsedda för industrigolv typ cement, inneasfalt eller liknande, de fungear även bra på ojämna golv, golv med skador, klinkersgolv mm.
Valsarna har även en sopande funktion så dessa maskiner brukar kallas sop/skur maskiner. Våra maskiner med cylinderborstar hittar du hos Factory Cat.

Rondeller Rondeller Rondeller Rondeller Rondeller Rondeller
Edge skurplatta Edge skurplatta Edge skurplatta Edge skurplatta Edge skurplatta EDGE skurplatta
Valsborstar Valsborstar Valsborstar Valsborstar Valsborstar Valsborstar
tomcat maskiner