vad ska jag välja? Vad ska jag välja?

Factory Cat är valet för dem som verkligen behöver en robust maskin som de kan lita på...

Företaget som bygger Factory Cat är de enda som erbjuder 3 års äkta fabriksgaranti på sina maskiner. Garantin gäller alla delar på maskinen som inte räknas som rena slitdelar. Om en del går sönder så får ni en ny utan kostnad på garantin!
Vår garanti är helt och fullt uppbackad av fabriken i USA!

Det finns leverantörer som lockar med generösa garantier... dessa garantier är sällan fabriksgaranti... ofta är delar av maskinerna undantagna i garantin. Läs alltid garantivilkoren noga!

Mer information

    

städning Det är skillnad på rent och rent...

När man städar så vill man att det blir rent.

Ett smutsigt industrigolv blir inte rent om man inte skurar hårt för att få loss ingrodd smuts... Maskinerna från Factory Cat har marknadens högsta borsttryck!

Alla maskinmodellerna har dessutom justerbart tryck så du kan använda kraften där den behövs.

Detta innebär att en maskin från Factory Cat kan få loss smuts där andra maskiner går bet... och städa med mindre tryck på renare ytor.

Det andra steget är att suga upp smutsen från golvet, det många tillverkare glömmer är att industrismuts är tyngre än vanlig smuts... därför har alltid en Factory Cat mer sugkapacitet än andra maskiner.
En Factory Cat suger rent och torrt!


Mer information

robust Denna maskin föll över kanten och överlevde!

Maskiner byggda för att användas

Våra maskiner byggs för att klara tuff användning, delarna överdimensioneras och konstruktinen förenklas för att maskinen ska få en lång livslängd.

Även våra maskiner går sönder ibland, men inte alls lika ofta, de är dessutom enklare att laga än många andra maskiner...

Vill du ha ett problemfritt städmaskinsägande, välj en Factory Cat!

 

Mer information

    

Bildnamn Rejält byggt chassi

Enkelhet är ledordet när man designar nya maskiner

Factory Cat resonerar att det är bättre att bygga en enklare men robustare maskin med överdimensionerade delar... då håller det längre och krånglar mindre... enkelt, eller hur?


Maskiner byggt med sunt förnuft helt enkelt.

Mer information